Lifepharm


Producten /

Waarom Lifepharm ?

Hallo, mijn naam is Kasia Klosowska en graag deel ik mijn verhaal met u…
In 2012 begon het heel slecht met mij te gaan want ik zat er geestelijk en lichamelijk helemaal doorheen. Ik was altijd zo moe dat ik nergens meer toe in staat was. Ik kon me nergens op concentreren en had geen doorzettingsvermogen meer om dingen goed aan te pakken en uit te voeren. In 2016 begon ik consequent de producten van LifePharm te gebruiken en voelde me daar steeds beter bij. Ik begon met 1 capsule Laminine maar binnen een paar maanden heb ik dit d.m.v. het prachtige spaarpuntenprogramma van Lifepharm op kunnen bouwen tot 2x per dag de complete set(Laminine, Omega+++, Digestive+++ en Immune+++). Elke van deze supplementen heeft zijn eigen specifieke rol en daar heb ik veel baat bij gehad. Ik ben zeer dankbaar dat LifePharm op mijn pad is gekomen en dat ik deze informatie mag delen met iedereen die hier geïnteresseerd in is. Wilt u meer informatie of advies over het gebruik van onze producten ? Neemt u gerust contact met mij op via email of telefoon. Bent u al vertrouwd met onze producten, dan vertel ik u ook graag over de spaar mogelijkheden die er zijn. U kunt bijvoorbeeld ook partner worden bij LifePharm. Geïnteresseerd? Klik dan op ‘Join Now’. Kies vervolgens het land waar u woont en volg de stappen. U bent ook van harte welkom om onze FB pagina. https://www.facebook.com/LaminineNederland/ Als u de pagina leuk vindt, geeft u ons dan een like?
Bent u geinteresseerd in mijn bedrijf klik dan hier:
De producten:

REFIVE:

Er is geen betere manier om uw dag te beginnen dan met REFIVE

Neem REFIVE om je dag een kickstart te geven. Dit handige pakket biedt de juiste voeding om uw DNA te herstellen en tegelijkertijd uw bloedsomloop, spijsvertering en immuunsysteem te optimaliseren.

LAMININE:

GOEDE CELLULAIRE GEZONDHEID EN ALGEMEEN WELZIJN

 • Betere slaap en jonger uitziende huid *
 • Lichaams stress en trekontlasting *
 • Energie en fysieke sterkte*
 • Mentale focus en emotionele balans *

LAMININE is een gepatenteerde combinatie van bevruchte aviaire Eier extract, plus mariene eiwitten en fyto-eiwitten die u de volledige keten van 22 aminozuren die essentieel zijn voor cellulaire gezondheid geven.

OMEGA+++

STERKERE BLOEDSOMLOOP GEZONDHEID

 • Optimale doorbloeding die resulteert in hernieuwde sterkte *
 • Snel herstel na inspanning*
 • Evenwichtige cholesterol-en triglyceridenspiegels *
 • Verbeterde wendbaarheid en geheugen functies *

Omega+ + + is samengesteld uit de hoogste kwaliteit Omega vetzuren 3 (EPA en DHA), 6 en 9; CoQ10 Extended release; Vitamine K2; en eigen bevruchte aviaire Eier extract ter ondersteuning van goede bloedsomloop gezondheid.

DIGESTIVE+++

JOU OPLOSSING VOOR DE GEZONDHEID VAN DE HELE SPIJSVERTERING

 • Soepele en comfortabele spijsvertering*
 • Hulp voor spijsverteringsenzymen voor een betere absorptie van voedingsstoffen *
 • Ondersteuning voor gezonde Colon *
 • Indigestie, maagklachten en opgeblazen gevoel *

Digestive + + +  ondersteunt piek spijsvertering prestaties met een

Stabiele probiotische – Bacillus coagulans (1.500.000.000 CFU);

Prebiotisch Mengsel – korte-keten Fructooligosacchariden, Aardpeer,

Paardebloem bladeren en Yacon wortel; en Enzym mengsel – amylase, protease (3), alpha-galactosidase, Glucoamylase, lactase, invertase, lipase, zure Maltase en peptidase.

IMMUNE+++

UW 24-UURS IMMUUN VERDEDIGING

 • Bescherming van een goede gezondheid tijdens koude en griep seizoenen *
 • 24 uur lang vitamine C-bescherming die snel in het lichaam wordt opgenomen *
 • Anti-bacteriële en anti-virale afweer tegen infecties en griep *
 • Anti-inflammatoire, weefsel-terugwinning en collageen-gebouw eigenschappen *

Immune+ + + biedt een triple Defense systeem bestaande uit een opti-Shield mix – polysaccharide complex en drie krachtige paddestoelen; Life-C Blend – pure vitamine C met een gespecialiseerd toedieningssysteem; en een kruid en botanische mix – vijf natuurlijke immuun-opvoerende bronnen.