Producten /

Bestel bij mij uw Omega

Goede gezondheid begint met een goede circulatie

Net zoals Laminine de algehele gezondheid helpt verbeteren, begint het gezonder worden in de bloedsomloop. Zonder een circulatiesysteem dat efficiënt werkt, kan het lichaam geen ziekte bestrijden of de stabiliteit handhaven.

 

OMEGA +++ is de perfecte aanvulling op Laminine. Het is gemaakt met dezelfde kwaliteitscontrole om te zorgen dat het krachtig en toch veilig is. OMEGA +++ is geformuleerd met:

Omega vetzuren 3 (EPA en DHA), 6, 9

Omega-3-vetzuren helpen om het normale niveau van HDL (“goed” cholesterol) en LDL (“slecht” cholesterolgehalte) te handhaven, wat overmatig cholesterol verhindert en de hersenen ertoe aanzet juiste signalen naar de bloedsomloop te sturen.

CoQ10

CoQ10 ER is een krachtige antioxidant die helpt oxidatieve stress in de bloedvaten te bestrijden, waardoor ze vrij blijven voor een goede doorbloeding.

Vitamine K2

Vitamine K2 helpt om calcium naar de botten en tanden te leiden, waar het thuishoort, waardoor het calcium zich niet aan de slagaders hecht.

Bevruchte vogelei extract

Bevruchte vogel ei extract stimuleert stamcellen, waardoor elk van de andere ingrediënten in OMEGA +++ hun functie effectief kan uitvoeren.

Met OMEGA +++ profiteert u van:

Vraag & Antwoord over Omega+++

Contact

Ervaar wat OMEGA +++ voor u kan doen (voettekst)

Ik voel me persoonlijk beter dan dat ik de afgelopen jaren heb gedaan. En dat heb ik allemaal dankzij Laminine. Dat is waarom ik ervoor kies om Laminine elke dag te delen. Waarom probeert u het niet eens? Je hebt niets te verliezen en alles te winnen.

“Ik nam OMEGA +++ een maand in en besloot de status van mijn cardiovasculaire en bloedsomloop na te gaan. Alle tests kwamen terug met positieve resultaten – de “leeftijd” van mijn vasculaire systeem kwam terug als 48 terwijl ik in feite 64 ben! Ik was echt verbluft en blij! “

Galina A, U.S.A.

“Mijn man en ik begonnen Laminine te nemen in juni 2013 en in december 2013 OMEGA +++. Nu slaapt hij heel goed en is zijn humeur verbeterd. Ik voel me erg gelukkig en heb minder stress in mijn leven. Elke dag voelen we ons beter en jonger ( we zijn in de 60.) Ik ben zo blij dat we deze producten hebben en ik blijf de mogelijkheid delen met vrienden en familieleden om een ​​uitstekende gezondheid en rijkdom te hebben. “

Tatyana S, U.S.A.

De LifePharm-bedrijfsfamilie heeft me een geweldige ervaring en kans geboden. Met deze wonderbaarlijke producten kijk ik er naar uit om mijn zakelijke prestatie te verbeteren, wat voor mij een kleine manier is om dankbaarheid te tonen voor wat het voor mij heeft gedaan. “

Dave Guevarra S, Filippijnen

Bestel bij mij uw Omega Bestel bij mij uw Laminine