Lamiderm Apex


Producten /

Bestel bij mij uw Lamiderm Apex

Het geheim van gezondere huid voor het leven

Van het bevruchte vogel ei extract is klinisch aangetoond dat het de productie van collageen, elastine en fibronectine verhoogt met maximaal 350 procent in 3 dagen!

Collageen Elastin Fibronectin
Tot 250% verbetering na 3 dagen Tot 200% verbetering na 3 dagen Tot 350% verbetering na 3 dagen

Een superieure formule

Het LifePharm bevruchte vogel ei extract is doordrenkt met een speciale mix van ingrediënten voor een complete huidverzorgingsoplossing.

Radiance Complex

Radiance Complex is een van de meest superieure verhelderende ingrediënten die er zijn. Gemaakt van zeven Zwitserse Alpenplanten, het is wetenschappelijk bewezen dat ze de verkleuring op alle soorten huid veilig en effectief verlichten.

Nourishing Complex

The Nourishing Complex is een combinatie van CoQ10 met vitamine C en E. Deze belangrijkste ingrediënten versterken de cellen tegen veroudering en verbeteren de gezondheid van de huid.

Bescherming en reparatiecomplex

Het bescherm en reparatie complex bevat vijf fruitextracten – cranberry, granaatappel, bosbes, aardbei en kiwi – die de celvitaliteit stimuleren. Dit complex herstelt de huidtextuur en helpt de huid tegen schade door vervuiling en UV-straling.

Diep bezorgingssystem

Het diepe bezorgingssysteem bestaat uit natuurlijk aloë vera-sap, zonnebloemolie en kokosolie, zodat het Lamiderm Apex-serum zonder irritatie onder het huidoppervlak kan reiken.

Kenmerken & Voordelen

  • Verbetering van de productie van collageen, elastine en fibronectine door    middel van bioactieve groeifactoren
  • Revitaliseer de natuurlijke elasticiteit, stevigheid en gezonde glans van de huid
  • Huid actief opfleuren en schade herstellen

 

Bestel bij mij uw Lamiderm Apex Contact