WORD EEN MODERNE BOER en krijg toegang tot ’s werelds hoogste kwaliteitsvoedsel!

Eten dat barst van de smaak, zo lekker dat je smaakpapillen wakker worden uit een slaap en dansen in je ziel. Smaakvol fruit dat van nature zoet is … je zult versteld staan ​​dat er geen suiker is toegevoegd. Groenten die voldoende voedingsstoffen en vitaminen bevatten, kopen u NOOIT meer bij uw plaatselijke kruidenier.

Ongelofelijk, geestverruimend voedsel dat sensaties naar je rug stuurt, voedsel dat je geest opheft, je energie geeft, je immuunsysteem verhoogt, je geest opheft en onnodige kwetsbaarheden voor ziekte, ziekte, gezondheidsproblemen verwijdert.

Zou je geïnteresseerd zijn in toegang tot echt eten? Doe dan nu mee!

Bij de NAYM PLANTATION is ons # 1 doel om alledaagse mensen meer dan biologisch voedsel te bieden dat 100% gecertificeerd is … geïnspecteerd en gekwalificeerd – voldoet aan de wereldnormen door regelgeving en u (de consument) tien keer de gezondheidsvoordelen biedt die u kunt behalen de meest populaire winkelketens. En u zult precies zien hoe u dit allemaal kunt krijgen voor minder dan de prijs van uw maandelijkse boodschappen.

Deze claims lijken misschien vet en schandalig! Maar in een oogwenk zullen we het u bewijzen met onderzoek, feiten en verhalen die u sprakeloos maken en klaar om deel te nemen aan deze beweging.

Een beweging die zo enorm is dat we simpelweg NIET aan de vraag voor iedereen kunnen voldoen! Maar je zult ontdekken hoe je kunt beginnen met het transformeren van je hele levensstijl en het genieten van de voordelen van echt buiten biologisch voedsel. Voordat we in detail gaan over hoe we ’s werelds meest voedzame voedsel kunnen krijgen, moeten we bespreken …

12345

FEIT:

Amerikanen wordt het recht ontzegd om te weten wat er in deze pesticidesprays zit. Bedrijven zijn bang voor wetgeving die etikettering op voedsel vereist, omdat dan niemand voedsel zou kopen dat niet eens gezond is.2

FEIT:

Chemische bedrijven bezitten 90% van de zaaddistributeurs! Boeren verbouwen geen natuurlijk, biologisch voedsel. Ze kweken zaden die gepatenteerd zijn door chemische bedrijven! Dit is een belangenconflict. Als er besmetting is met hun ‘gepatenteerde’ zaden, bezit het bedrijf die nakomelingen.

FEIT:

GGO’s worden gemaakt door vreemd genetisch materiaal in het organisme te brengen. Menselijk DNA in maïs stoppen. Kikker DNA in tomaten. Wanneer we soortenbarrières passeren, kunnen ziekten die grenzen gemakkelijk oversteken over de bruggen tussen soorten die we hebben gebouwd.

FEIT:

Atrazine is een dodelijke chemische stof die wordt gebruikt om onkruid te voorkomen, maar het is een primair gif dat als herbicide wordt gespoten. Het is bekend dat deze chemische stof mannelijke kikkers in vrouwelijke kikkers verandert. Het wordt geassocieerd met miskramen, geboorteafwijkingen, borstkanker en meer.

FEIT:

Verenigde Staten is een van de weinige landen die niet vereisen dat hun GGO’s worden gelabeld met wat ze eigenlijk zijn. De Verenigde Staten hebben deze gevaarlijke chemische bestrijdingsmiddelen niet verboden. Omdat deze megabedrijven hun handen hebben in de spreekwoordelijke koekjestrommel!

Vergeet niet dat de meeste mensen voedsel, groenten, fruit en vlees van deze “vergiftigde” boerderijen verteren – zonder het te weten! Mensen vroegen niet om GGO’s. We hebben ze gekregen en hebben tot nu toe geen andere ECHTE opties gekregen … Dit is niet alleen ONZE ontdekking, het is al eeuwen geleden opgemerkt door artsen, wetenschappers en onderzoekers over de hele wereld!

Klik hier voor contact
123456

Het ECHTE verschil tussen BIOLOGISCH, NATUURLIJK en gezond voedsel

Laten we iets eenvoudigs nemen zoals een tomaat. Een tomatenboom wordt in de grond geplant. Zou die tomaat van betere kwaliteit zijn als hij werd geplant in barre leefomstandigheden of perfecte leefomstandigheden? Uiteraard perfecte leefomstandigheden. Dus, wat zijn perfecte levensomstandigheden?

Goede grond! Helaas is de grond die wordt gebruikt in de boerderijen van vandaag NIET de beste grond. Slechte grond produceert slecht voedsel. Goede grond produceert goed voedsel.

Wat als je een betere bodem had die vol leven was, echt leefde. Zou die tomatenboom betere, superrijke tomaten hebben? Absoluut. Waarom? Omdat echt biologisch, natuurlijk voedsel van de grond af begint. Het probleem is dat het creëren van deze omgeving met een rijke bodem niet zo eenvoudig is als het klinkt.

Een oplossing is het gebruik van biochar. Het is een speciaal product dat op aarde kan worden gebruikt om schadelijke gifstoffen te absorberen en te neutraliseren. Wanneer je nu biochar met deze grond gebruikt, elimineert het schadelijke gifstoffen, pesticiden en toxines en levert het natuurlijk, biologisch voedsel zoals het hoort te zijn.

Maar je moet voorzichtig zijn. Alle biochar is geen goede biochar. Als het wordt vervaardigd, is het niet echt en levert het niet de giftige kracht die nodig is om biologisch, natuurlijk voedsel te produceren. Daarom is dit bericht zo belangrijk.

De biochar die we gebruiken uit onze speciale formule, is anders dan iets anders op de markt. Wij produceren onze biochar van de bamboeplant. Dit stelt ons in staat om een ​​speciale voedingsrijke, goede “levende” grond te creëren voor het verbouwen van super biologisch voedsel.

Onze bamboe wordt in eigen huis gekweekt. Onze biochar wordt in eigen huis geproduceerd. Wat betekent dat we een revolutionaire methode hebben ontwikkeld waarmee mensen echt, biologisch voedsel van de grond af kunnen krijgen. Dit was niet beschikbaar in de jaren 1930, maar het kan nu beschikbaar zijn!

Je hebt hier nog nooit van gehoord … Omdat het een Industrie van $ 43 miljard dollar

Ze willen niet dat je dit weet … natuurlijk omdat de biologische voedingsindustrie een industrie is van $ 43 miljard dollar. Het is duidelijk dat het voor hen winstgevender is om dit bij u weg te houden.

Denk er eens over na, weet u eigenlijk waar het voedsel van deze dure * hele voedingsmiddelen * -markten vandaan komen? De meeste mensen niet. Het enige dat ze weten is dat ze een mooie, schone winkel binnengaan met een grote naam en een hoge vlucht … alles in de winkel wordt schoon.

Kortom, wat ze doen is iets beter eten, fruit en groenten krijgen en markeren, dus het heeft de perceptie van hogere kwaliteit. Maar mogen we eerlijk tegen je zijn? Hoe kan het een hogere kwaliteit hebben als het allemaal op dezelfde plek komt?

Dat kan niet! Het is het verschil tussen een Big Mac en een Quarter Pounder…. Het is nog steeds McDonald’s. Het kan nooit van betere kwaliteit zijn omdat het uit dezelfde bron komt! Dat is hoe we hiernaar moesten kijken om het te begrijpen.

Consumenten eisen tegenwoordig frisheid en gemak … salades voor groenten, ze willen eiwitrijk vlees, boerderijverse groenten en fruit dat explodeert met vitamines. Deze hele industrie is gevuld met alle positieve buzz-woorden: gras gevoed, hormoonvrij, natuurlijk. Maar er is ook een hele markt met biologische dips en biologische kruiden. ???? waar gaat dit heen?

Voedsel kan worden getest op de BRIX SCHAAL

Maar het label vertelt een ander verhaal! Misleidende consumenten denken dat ze gezond eten, terwijl ze in feite helemaal niet gezond eten. Oké, laat me een stap achteruit doen.

Dit klinkt misschien ongelooflijk! Dat is precies wat we dachten! Niemand zou me geloven zonder verder bewijs. Dus we hebben iets gevonden dat de BRIX-test wordt genoemd. Oorspronkelijk gebruikt om de kwaliteit van wijn te meten, meet het ook de kwaliteit van gewassen.

Op basis van een schaal van 0 tot 30 kunnen we een nauwkeurige beoordeling geven van de kwaliteit van een gewas. We kunnen het mineraalgehalte, eiwitgehalte, suikergehalte en zwaartekracht of dichtheid meten. De meeste voedingsmiddelen die tegenwoordig als biologisch zijn gelabeld … zouden waarschijnlijk niet hoger scoren dan een 10 op 30! Je vraagt ​​je af waarom die druiven een flauwe, saaie smaak hebben?

Het is niet omdat je een slechte partij hebt gekozen. Dat komt omdat het grootste deel van die oogst werd geteeld in arme, versleten grond! Maar met een betere kwaliteit grond – die afkomstig is van het gebruik van bio-char en onze zwarte koolstof groeimedia, krijg je voedsel dat vol van smaak is, heerlijk en “Oh zo lekker” omdat het wordt geteeld op rijke, vruchtbare grond – geeft het is een score van 24 of hoger op de beoordelingsschaal !!

Dus de vraag is …

Hoe u voedsel van de hoogste kwaliteit kunt krijgen … zoals ECHTE LANDBOUWERS !!

Vergis je niet, echte boeren doen hun best om voedsel van hoge kwaliteit te produceren. Maar er is een speciaal geheim om voedsel van de hoogste kwaliteit te krijgen – zelfs sommige boeren weten het niet!

Het eerste wat de meeste mensen doen, is hun eten kopen in een winkel. Maar zoals we hebben besproken, resulteert dit in voedsel dat op één manier is geëtiketteerd, maar niet biedt wat het etiket suggereert.

De tweede manier is dat boeren biochar gaan gebruiken. Dat geeft hun kwaliteit van de grond en minimaliseert het effect van slechte grond die ons voedsel verpest.

Helaas kunnen de meeste boerderijen deze optie niet presenteren. Ze moeten hun fruit vroeg oogsten, zodat ze van punt A naar punt B kunnen vervoeren. Het rijpt in principe IN DE WINKEL! Yuck! Wanneer deze groenten en fruit worden geoogst voordat ze volledig volgroeid zijn, resulteert dit in een verlies van hun voedingswaarde.

Er is een andere manier! We kunnen het beste voedsel van de wereld beloven, omdat we bij de oorsprong beginnen.

Ons kwaliteitsvoedsel begint met zaden van de hoogste kwaliteit. Maak dan de hoogste kwaliteit grond met behulp van onze GEHEIME FORMULE. Dan is de juiste oogsttijd. Veel voedingsmiddelen absorberen tot 70% van hun voedingswaarde in de laatste week wanneer ze rijpen.

Dit is de reden waarom we een manier hebben gecreëerd voor normale mensen van alledag om voedsel van de hoogste kwaliteit te krijgen
Micro-Plants… gelijk – Super Organic Food

Het is de ultieme manier om puur voedzaam eten te krijgen, je goed te voelen, energiek te voelen en langer te leven. Je staat op het punt om in een wereld te stappen die tegenwoordig superieur is aan 95% biologisch voedsel.

Een wereld die overloopt als een rivier met voedingsstoffen, mineralen en vitaminen die onbeperkte gezonde voordelen bieden, omdat dit voedsel wordt geteeld met een speciale opzet.

Iedereen weet dat een Mercedes Benz een luxeauto is. Maar wat een Mercedes te boven gaat, is een Rolls Royce … met meer paardenkracht, volledig handgemaakt en met meer precisie, inspanning en detail bij elke centimeter van het voertuig.

Zo is het met de Micro-Plant. Dit voedsel is afkomstig van ’s werelds beste kweekmedia – Orgenex. Bodem die afkomstig is van de biochar van bamboe. Bodem die leeft en ademt met zoveel uitstralende paardenkracht dat je wordt weggeblazen met elke hap van de tomaten, wortelen, kippen en groenten die je verslindt.

Eten is absoluut geweldig – rijk aan smaak, rijk aan smaak … je VRIENDEN zullen denken dat je een beroemde chef bent!

En om het af te maken, krijg je dit eten tegen zulke groothandelsprijzen, “Garage sale” … niemand zou geloven dat je zo zou kunnen eten en zo vaak en zo gemakkelijk van dit eten zou kunnen genieten als je wilt.

Maar het zal niet zijn omdat je het hebt gekocht van de boerenmarkt – het zal zijn omdat je Micro-Plants bezit.

Dus hoe helpt de micro-plant mij om voedsel van de hoogste kwaliteit ter wereld te krijgen?

Nog een geweldige vraag. We hebben een 4-stappenplan gemaakt om dat voedsel naar je toe te brengen:

EERSTE – We nemen de bamboeplanten en veranderen ze in actieve bio-char. Dit is het levende en ademende grondmengsel waarmee we echt en puur biologisch voedsel kunnen verbouwen.
TWEEDE – We maken de vermicultuurafgietsels van eiwitrijke planten, een volledig eigen proces dat alleen wij gebruiken. Niemand anders ter wereld heeft dit proces of gebruikt dit proces. Deze gietstukken zijn nodig voor de volgende stap.
DERDE – We planten, kweken en kweken voedsel in onze kassen – duizenden vierkante meters – en duizenden mini-boerderijen met niet-gemodificeerde erfstukzaden van meer dan 100 jaar oud! Zaden die je niet kunt vinden bij de zaadvoorraad of in een zaadcatalogus! Deze zeldzame erfstukzaden geven ons een uniek vermogen om ongemodificeerd voedsel op natuurlijke en organische wijze te verbouwen.
VIERDE – Dat voedsel wordt vervolgens gevriesdroogd en naar u verzonden, bijna alsof u het zelf de hele tijd bewerkt! Het wordt u met zoveel verbazingwekkende frisheid toegezonden dat u NOOIT uw boerenmarkt meer wilt gebruiken!
Omdat je 100% echte, natuurlijke rijk bent aan voeding en mineraal fruit en groenten zoals je ze nog nooit eerder hebt gehoord. En dat is nog maar het begin. Omdat u ook honderden en duizenden dollars bespaart om een ​​ongeëvenaarde kwaliteit te krijgen die u gewoon niet bij uw gemiddelde supermarkt kunt krijgen.

 

Dus hoe helpt de micro-plant mij om voedsel van de hoogste kwaliteit ter wereld te krijgen?

HOEVEEL KOST HET OM TE BEGINNEN?

Als je op zoek was naar een boerderij, konden de kosten je doen ronddraaien. Niet alleen de grondprijs, maar ook de uitrusting, de tijd en de arbeid.

Om nog maar te zwijgen, verdraag talloze vallen en opstaan ​​om de formules te achterhalen die werken om consistente resultaten met uw landbouw te produceren. Volgens onderzoek zou het meer dan een miljoen dollar kosten om een ​​eigen boerderij te starten. Maar wanneer je de arbeid toevoegt … de stress, de spanning, de frustraties en het verdriet, zullen de meeste mensen zich afwenden.

Gelukkig kunnen we u toegang geven tot een Modern Farmer-account waar u uw eigen Micro-Plant Plantation één eenvoudige betaling tegelijk kunt laten groeien en dat alles voor $ 57 mx pesos … per Micro-Plant ook bekend als een Micro-Link

Dat komt zo dicht in de buurt van “GRATIS” zonder dat het feitelijk GRATIS is. Mensen over de hele wereld sluiten zich aan bij de Modern Farmer-beweging.

Doe een stap achteruit en denk daarover na. Je kunt zelfs geen avondeten kopen voor dit bedrag! Maar hier is het goede nieuws.

Zo snel mogelijk … beginnen we met het vrijgeven van de eerste zendingen voedsel.

Je zult een van de weinige mensen ter wereld zijn met een bloeiend, volgroeid centrum dat je kwaliteitsvoedsel geeft.

Kun je andere ‘investeringen’ noemen die je binnen de komende 30 dagen kunt doen en die je de vruchten zullen geven van gezond leven, verbeterde voeding, echt biologisch voedsel en de mogelijkheid om zichzelf te betalen? Absoluut niet!

Ga verder dan biologisch en zeer voedzaam voedsel…
Je hebt een kans!

Sommige mensen, die dit niet begrijpen, gaan van winkel naar winkel en kopen hetzelfde oude voedsel en schaden hun geest, lichaam en ziel de komende 3 tot 5 jaar.

Ondertussen zullen slimme en slimme mensen zoals jij zich voorbereiden om hun voedsel te oogsten en genieten van de voordelen van voedsel dat rijk is aan voedingsstoffen en mineralen uit hun micro-planten.

Mensen van over de hele wereld nemen hun Micro-planten weg om zich voor te bereiden op een betere toekomst en te genieten van de voordelen van zeer voedzaam voedsel. Er is een enorme vraag naar dit soort voedsel. Helaas hebben we niet genoeg aanbod voor iedereen – maar als eigenaar van een Micro-Plant heeft u gegarandeerd prioriteitstoegang.

Klik hier voor contact

Vergeet niet dat je het nergens anders of op een andere website kunt krijgen. U wilt deze kans gewoon NIET missen.

Dit is je kans om op de ‘begane grond’ binnen te komen voordat het te laat is. Draag bij aan ons project en help ons een wereldwijde gemeenschap op te bouwen die gezond, bewust en toegewijd is aan een beter leven.

U hoeft geen FARMER, GARDNER of ROCKET SCIENTIST te zijn om de omvang van deze mogelijkheid te begrijpen. Je hoeft alleen maar actie te ondernemen.

Tot nu toe hebben mensen wat ze op etiketten hebben gelezen als de waarheid beschouwd. Nu kunt u met een gerust hart weten dat u voedsel van de hoogste kwaliteit krijgt, met uw eigen minituin.

Tegen de tijd dat je dit in het nieuws hoort … is het te laat. HANDEL NU!

Klik hier voor contact

 

Call Now