STAP 1 BAMBOE

De bamboeplant is een onuitputtelijke, hernieuwbare bron van ecologische biomassa. Ons bedrijf heeft over een periode van enkele jaren eigen teeltmethode ontwikkeld. We gebruiken deze kennis in onze plantages om bamboeplanten op de meest effectieve manier te cultiveren. De onderstaande afbeeldingen tonen de ontwikkeling van een van onze plantages van 2014 tot 2018.

STAP 2 BIOCHAR

Actieve kool uit ruwe bamboe stelt ons bedrijf in staat om een uniek product te maken dat is bedoeld voor het kweken van eetbare planten. Dit product staat bekend als “Orgenex Carbon Grow Media”. Dankzij de hoge bodemparameters van “Orgenex Carbon Grow Media” kan ons bedrijf met de hoogste voedselkwaliteit verbouwen zonder het gebruik van chemische middelen en zonder genetische modificatie.


Om de hoogste kwaliteit biologisch voedsel te cultiveren, moeten bepaalde elementen aanwezig zijn. Waaronder; een bodem rijk aan mineralen en voedingsstoffen, een schone omgeving, zuiver water en het gebruik van primaire natuurlijke zaden. Wij verzekeren u dat elk element aanwezig is in alle “Naym Plantation”.

Call Now