HET IS GEMAAKT VOOR JOU

Het Modern Farmer-programma is ontworpen om conventionele gezinnen over de hele wereld te helpen biologisch voedsel van de beste kwaliteit te verkrijgen en tegelijkertijd toekomstige inkomsten voor altijd te subsidiĆ«ren door een agrarisch bedrijf te bezitten. Ook u kunt uw toekomst veiligstellen door uw Micro-Links, ook bekend als Micro-Plants, te bezitten, u heeft de sleutel vast om uw eigen bedrijf te starten … en het enige wat u hoeft te doen is wachten om uw beste gewassen te oogsten.

MICRO – LINK

Laten we een voorbeeld gebruiken als u 33 Micro-Links had gekocht, zou uw plantage 264 vierkante meter beslaan.

Elke Micro-Plant gebruikt 8m2 grond in onze plantage, waardoor er ruimte overblijft voor de steeds groter wordende bamboefamilie, uw eigen bedrijf en de zekerheid dat toekomstige inkomsten opgesloten blijven.

JE EIGEN ZAAK

Uw Micro-Links zijn geregistreerd bij de Naym-plantage, de Micro-Links die u hebt gekocht, zullen als gezin op een grote polycultuurplantage wonen die u op elk gewenst moment kunt bezoeken.

Dit is uw nieuwe zaak, zorg ervoor dat u er alles over leert.

ONS PRODUCT

Wanneer de bamboe volwassen wordt, zullen sommige vezels worden verwerkt tot cellulose, sommige zullen worden getorrificeerd en worden gebruikt in onze groeimedia.

Uiteindelijk zullen de kassen verder produceren dan biologisch voedsel dat groeit in onze Carbon Black Grow Media.

Word een Farmer

Call Now