ALLEEN VOOR U


Op hetzelfde moment dat een moderne boer bij ons komt, reproduceren we onze bamboe halmen in een laboratorium met behulp van een kloonmethode in ons propagatiecentrum. Op deze manier kunnen we aseksuele planten produceren die optimale groei en maximale productie garanderen.

Na 3 maanden worden de planten zorgvuldig overgebracht van het laboratorium naar een kas waar ze zich nog 3 maanden aanpassen aan zonlicht en natuurlijke voedingsstoffen van de bodem.

 

 

Ten slotte wordt elke halm geplant in zijn respectieve plantage gebied. Dankzij de zorgvuldige zorg die vanaf de geboorte wordt gegeven, zijn deze halmen nu gegarandeerd om te groeien en te rijpen om jaarlijks te worden geoogst door NAYM Plantation.

 

 

We planten alleen de beste halmen. We gebruiken celmonsters om te onderscheiden welke de grootste, sterkste en gezondste bamboe-exemplaren zullen zijn om dezelfde eigenschappen voor al onze plantages te reproduceren.

 

 

Het doel van onze plantages is om de maximaal mogelijke hoeveelheid tonnage te produceren. Daarom implementeren we een Bamboo-ontwikkelingsprogramma in onze laboratoria waar we een grotere, sterkere en gezondere bamboe kunnen creëren; waardoor het meer massa, een grotere diameter en een betere weerstand heeft. Als resultaat van dit programma is onze bamboe in staat om elk gemiddeld 10 “baby” halmen te fokken.

 

BIOMASSA

De laatste stap van onze verwerkingsmethode is de productie van biomassa, deze organische stof is het belangrijkste ingrediënt dat nodig is voor het proces van het creëren van duurzame energie. We gebruiken speciale torrefactie- en comprimeringstechnieken om onze plantages om te zetten in biomassa, die we verkopen als grondstof voor duurzame energie-industrieën, zowel in ruwe vorm als als gefabriceerde biochar en gecomprimeerde pellets.

Call Now