SOCIALE IMPACT

Voor NAYM Plantation is het belangrijkste dat we invloed hebben op de samenleving van vandaag. Naast het rechtstreeks profiteren van al onze klanten en moderne boeren, zijn we een baken van positieve verandering in de gemeenschappen waar we onze plantages en verwerkingsactiviteiten organiseren. Door ons werk creëren we banen en kansen voor de bevolking; omkering van de tabellen over armoede en uitbuiting in onze samenleving.

LAS NUBES

De impact wordt geïllustreerd in Las Nubes de Cabrel, van het Tomatlan District in Jalisco. Sinds de komst van het Propogation Center van NAYM Plantation is een hele gemeenschap gered van gemarginaliseerd en gedwongen immigratie, en nu de mogelijkheid gekregen om betere levensstijlen voor zichzelf te creëren.

ONZE GEMEENSCHAP

Dankzij bamboeplantages zijn honderden formele banen gecreëerd, zowel direct als indirect. Kansen zoals deze hebben bijgedragen aan het stabiliseren van het inkomen van gezinnen uit de gemeenschap en dragen bij aan de groeiende economie van het land.

NAYM Plantation heeft ook bijgedragen aan het bouwen van geciviliseerde wegen en scholingsprogramma’s voor de kinderen van deze gemeenschap, die niet langer een lange en gevaarlijke tocht hoeven te maken om naar de dichtstbijzijnde school te gaan.

Alsof dat niet genoeg was, dankzij de ongelooflijke eigenschappen van bamboe, kunnen onze moderne boeren trots zijn op de rol die ze spelen bij het opruimen van onze omgeving; omdat hun eigendom constant atmosferische toxines recycleert, evenals ontbossing en uitputting van de natuurlijke hulpbronnen van de aarde voorkomt.

Call Now